Celkem 6 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Eva Kubátová
Eva Kubátová
telefon: 725967067
eva.kubatova@sorent.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Prodej pozemku k budoucí výstavbě, krásné místo - Horní Dvořiště.

Cena:
1.550.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme exkluzivně k prodeji krásný pozemek v obci Horní Dvořiště, které má přímý vjezd do Rakouska. Tato lokalita má vynikající dostupnost díky plánované výstavbě dálnice, která spojuje České Budějovice s Rakouskem. Důležité je zdůraznit, že budoucí dálnice nebude mít žádný vliv na klid tohoto místa.

Pozemek o rozloze 1400 m2 je v současné době v procesu řešení ohledně územního plánu. Majitel nabízí tuto výjimečnou příležitost za aktuální cenu, než bude pozemek oficiálně začleněn do územního plánu jako stavební parcela. Tato investice je z hlediska budoucnosti velmi perspektivní.

V těsné blízkosti se rozvíjí nová výstavba domů, což je lokalita ideální pro mladé lidi, kteří pracují v pohraničí. Kromě moderního bydlení v klidném prostředí se zde nabízí i možnost různých aktivit a odpočinku.

Před tímto pozemkem jsou čtyři pozemky, kde majitelé již žádají o stavebního povolení. Příjezd k pozemku bude zajištěn po komunikaci vlastníků pozemků a pozemku, který je ve vlastnictví obce.

Okolí pozemku je bohaté na přírodní krásy a historické památky. V blízkém okolí můžete objevovat malebnou přírodu, která je ideální pro pěší túry nebo relaxaci. Kromě toho je v dosahu i několik památek, přidávajících historický rozměr této lokality.

Nejenže jde o investici do pozemku, ale i do životního stylu, který spojuje moderní pohodlí s krásou okolní přírody a historických zajímavostí.

V místě je pošta, základní škola (1. – 5. třída), mateřská škola, hostinec. Je zajímavé zmínit, že první prezident TG Masaryk vstoupil na půdu Československé republiky právě zde v Horním Dvořišti, což přidává historický rozměr této lokality.

Typ nemovitosti:
Pozemek
Číslo nemovitosti:
CB231130
Operace:
Prodej
Adresa:
Horní Dvořiště
Plocha pozemku:
1400 m2
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 36' 14.508"N, 14° 24' 52.416"E

Zajistíme vám nejvýhodnější financování. Volejte 775 241 735 – p. Miroslav Zedník a 601 142 787 – p. Andrea Pišňová.